Skip to main content

Project info

The project involves the design and refurbishment of an old warehouse integrated in the city but at the same time hidden in it, that was found almost abandoned. The old structure was preserved to keep its identity, directly linked with the company's personality and portfolio.

Project ManagementIPS Spain
Architecture and interior DesignArquid
FurnitureOndarreta & Akaba
LandscapeSefer
VynilsVysualsign
PhotographyG Estudios Multimedia

 

Challenges

The different levels, the transparency and the green elements were the main tools used to configurate the spaces inside the office, what allowed to respect the industrial heritage of the place.

Approach

The taylor made and built in furniture was designed around the ficus -heart of the office- and around the different accesses, with curved shapes that contrast with the lineal structure of the building and that makes the cirulations easier through the warehouse and creating the new topography.

 

 

 

 

 

 

Result

The taylor made and built in furniture was designed around the ficus -heart of the office- and around the different accesses, with curved shapes that contrast with the lineal structure of the building and that makes the cirulations easier through the warehouse and creating the new topography.

Do you like our work? Contact us!

Let's stay in touch

Next project »